Renovatie

TimmerSelekt Doornenbal, uw renovatiepartner
Bewoners gaven ons het cijfer 8,5

Ondanks dat de uitvoering plaatsvond in hartje winter bij tien graden onder nul, kreeg TimmerSelekt Doornenbal van de bewoners van de Rembrandtkade in Utrecht het cijfer 8,5 voor de communicatie en uitvoering bij de renovatie van de woningen van de woningcorporatie Bo-Ex.

Renoveren is ’ons ding’. Bij renovatieprojecten worden andere kwaliteiten gevraagd van partijen. Niet alleen een hoogwaardig product. Zeker de logistieke aanpak en de communicatie met bewoners is van essentieel belang. Bewoners mogen niet of nauwelijks overlast ondervinden van de renovatie. Opdrachtgever Bo-Ex verwoordde het als volgt: “Als we geen klachten van bewoners ontvangen, is dat het beste bewijs dat alles goed is gegaan.”

Oplossingsgericht meedenken
TimmerSelekt Doornenbal denkt van het begin van het project tot de nazorg mee over communicatie, aanpak en uitvoering. Op bewonersavonden leggen wij graag uit wie we zijn, wat we doen en hoe we dat doen. Bewoners krijgen vooraf te weten wat hen te wachten staat en wij doen er alles aan de overlast tot een minimum te beperken. TimmerSelekt Doornenbal meet de kozijnen digitaal in, om ze volledig afgelakt en beglaasd aan te leveren. Het vervangen neemt daardoor zo min mogelijk tijd in beslag.

Terugbrengen in de oude stijl
Zeker wanneer het gaat om renovatie- of restauratieprojecten uit het begin of midden van de vorige eeuw, willen opdrachtgevers het pand graag handhaven of terugbrengen in de oude stijl. Een specialisme van TimmerSelekt Doornenbal om houten ramen weer van roeden te voorzien of andere detailleringen uit de 30, 40 of 50 jaren stijl aan te brengen. Vakmanschap is onze gedrevenheid. Wij zien in dergelijke complexe projecten  een extra uitdaging. Juist daar laten wij als TimmerSelekt Doornenbal graag ons onderscheidende vakmanschap zien.