Gespecialiseerd in houten trappen

“Wenteltrap, steektrap, spiltrap, of een imposante trap, centraal in het atrium of de entree van een luxe woning of bedrijfspand. Een trap is meer dan een opgang naar een bovengelegen verdieping”

TimmerSelekt Doornenbal verzorgt voor u houten trappen in elke gewenste uitvoering: “Wij gaan graag met de opdrachtgever aan tafel om de trap zijn persoonlijke invulling te geven.”
“Een houten trap is een verbindend element in het interieur. Het ontwerp, de detaillering en de keuze van het hout bepaalt samen de uitstraling van een trap, die de persoonlijke smaak en de sfeer van de bewoners weergeeft. Ze vormt een verlengstuk van het interieur. Sterker nog: ze is een bindend element binnen het interieur.
Een persoonlijke trap
TimmerSelekt Doornenbal maakt een trap heel persoonlijk. De koper kiest voor een robuust karakter, of juist een trap die bescheiden een hoek vult. Een meer traditionele trap kan extra grandeur toevoegen aan de hal of de woning en ze een warme, huiselijke sfeer geven. “Er zijn zoveel keuze mogelijkheden, die je in een persoonlijk onderhoud met elkaar bespreekt”, zegt Carel Doornenbal. “De klant vertelt over zijn interieur, zijn persoonlijke wensen, zowel in detaillering als in de keuze van het hout. Vanuit die informatie maken wij een passend ontwerp, om na akkoord over te gaan tot de productie”.
Elke vorm is mogelijk
Spiltrap, wenteltrap, rechte trap of gebogen trap? Elk vorm is mogelijk. Open of gesloten? Met of zonder stootborden?. Kiest u voor merbau, meranti, iroko, eiken, beuken, esdoorn, grenen of robinia? Alles is mogelijk. Ook wanneer u uw trap graag gelakt of in een kleur gespoten wilt hebben. Indien de trap met vloerbedekking wordt bekleed, wordt ze meestal in vurenhout uitgevoerd
Inclusief plaatsen
“Afhankelijk van de ruimte en de omstandigheden waaronder een trap wordt geplaatst, zorgen wij dat ze modulair wordt aangeleverd. Wij zorgen voor passende plaatsing, zodat
de klant er geen omkijken naar heeft. Wij adviseren rond de plaatsing en over de bescherming wanneer een gebouw zich nog in de ruwbouwfase bevindt. Zodat u bij de opening vol trots uw nieuwe trap kunt showen als „parel van een nieuw of gerenoveerd gebouw‟.